Dango

12. února 2012 v 12:55 | Shizuki-chan |  Japonské papání :)
  • Anko : Obyčejně známý jako (slazené), červené fazole pasty, zatímco složky jiné neži akuzi se používají ve výjimečných případech.
  • Chadango:. Zelený čaj ochucený Dango
  • Bocchan dango: Dango, která má tři barvy. Jedním z nich je zbarvena červenými fazolemi, druhý od vajec, a třetí v zeleném čaji.
  • Denpun dango: Variace dango z Hokkaido z bramborové mouky a peče se sladkými fazolemi vařenými
  • Kuri dango: Dango barvou v kaštanové pasty
  • Chichi dango: mírně sladká, lehká zachází obvykle jedený jako dezert.
  • Hanami dango: Také má tři barvy, je Hanami dango tradičně v Sakura-sledování sezóny. Proto jméno Hanami (Hanami znamená "květina prohlížení" hana znamená "květina", a mi význam "vidět").
  • Goma: sezamová semínka. Je to jak sladké a slané.
  • Kibi dango: Dango vyrobený s jáhly mouky.
  • Kynako: toastový sójová mouka.
  • Kushi dango: Dango držení jehle
  • Mitarashi: Pokrytý sirupu vyrobené z shouyu odst. sojová omáčka), cukr a škrob .
  • Nikudango druh karbanátku.
  • Teppanyaki : Dango na špízu s pikantní Teppanyaki chuti.
  • Sasa dango: Dango, která se vyrábí a konzumuje především v preferuře Niigata . Sasa dango má dvě varianty: ". Otoko Dango" "Onna Dango" a Onna Dango (doslovně "Žena Dango") je plná Anko , zatímco Otoko dango (doslova "Muž Dango") je plná kinpira . Dango je zabalena v listech Sasa za účelem uchování
  • (To sem ani já nevěděla že těch druhů je tolik =D)
  • Ještě abych nezapoměla tady je DANGO SPECIAL ´=DAť se vám líbí...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama